PRIJZEN TATTOOS

*Aan deze prijzen kunnen geen rechten ontleend worden. Alle prijzen zijn schattingen en dienen slechts als indicatie. We kunnen de daadwerkelijke prijs geven na het bespreken van het ontwerp op de afspraak zelf.

€75

Minimum

Starttarief

<€150

Small

Ontwerpen van 5-10cm

<€350

Medium

Ontwerpen van maximaal 15cm

>€500

Groot

Ontwerpen vanaf 15cm

€200

Sessie Werk

per uur / €1200 per dag

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Zijn dit de vaste prijzen voor tattoos?

Nee, maar we willen je wel graag een idee geven. De prijzen hierboven zijn bedoeld om je een beeld te geven van prijscategorieën. We geven ook geen prijsindicaties vooraf, dit is pas te bepalen op de afspraak nadat je met de artiest het definitieve ontwerp en plaatsing hebt besproken.

Kan ik vooraf het ontwerp toegestuurd krijgen of langskomen om over mijn idee te praten?

Nee, we sturen het ontwerp niet vooraf naar je toe. Dit doen we om het werk van de artiest te beschermen en omdat onze artiesten graag samen met je het ontwerp afmaken. We boeken hiervoor in je tattoo afspraak extra tijd in zodat je samen met de artiest alle details kan bespreken en eventuele aanpassingen kan maken. Voor grote ontwerpen zoals sleeves & backpieces boeken we indien nodig wel een praatafspraak met de artiest vooraf in. 

 
Is een naam "sessiewerk"?

Nee. Voor kleinere tattoos word er een prijs gemaakt. Denk bij sessiewerk aan sleeves, backpieces, legpieces. Grote projecten waar meerdere afspraken voor gemaakt worden. Deze worden per uur betaald.

Krijg ik korting als ik meerdere tattoo's in 1 sessie laat zetten?

Nee, je krijgt geen korting, maar het is wel iets goedkoper om je tattoo’s in 1 sessie te zetten. Dit omdat we dezelfde materialen kunnen gebruiken en je dus niet nogmaals het starttarief betaald.

Ik wil 3 stipjes, is dat ook €75?

Ja, onze startprijs is €75,-. Dit dekt namelijk de kosten van de materialen die gebruikt worden voor het zetten van je tattoo.

Krijg ik een bijwerk sessie bij de prijs?

Neem binnen 2 maanden contact met ons na het zetten van je tattoo voor een gratis bijwerk sessie indien dit nodig is. Na de termijn van 2 maanden betaal je het starttarief. Voor het bijwerken van vinger tattoo’s betaal je altijd het starttarief.