Wij zijn geopend!

 

The Tattoo Garden is een feit!

Het was de eerste mooie dag van het jaar die 7 April 2018. De zon scheen heerlijk. De rode loper ging uit en de hapjes werden klaargemaakt. Tikkeltje nerveus waren we wel want na een maand hard klussen was het dan nu tijd om open te gaan. Daar waar wij al een maand de oren van onze vrienden hun hoofd kletsten over ons winkeltje, was de dag aangebroken dat ze het zelf konden zien.
En om meteen goed van start te gaan besloten we een actie te doen dat alle piercings die gezet zouden worden die dag, €10 goedkoper zouden zijn. En dat bleek een goede actie te zijn….

Lintje door!

Om 11:00 knipte nachtburgermeester Rene Bom het lintje door na een mooie speech over hoe hij Linda leerde kennen als drumster van de band The Socks. Kleine meisjes worden groot en zo heeft dit ‘meisje’ nu een heuse tattooshop!
Vrienden en familie gingen Linda en Noah na over de rode loper en zo was de shop geopend. Geen tijd voor champagne want de eerste klanten stonden al te wachten voor hun piercing! De eerste van velen…

Nonstop!

Dat de piercing actie een goede was bleek wel aan het aantal piercings dat Linda heeft gezet die dag. Vanaf 11:00 heeft ze tot 16:00 nonstop (!!) gepierced! Aan het einde van de dag bleek dat er 63 (!!!) piercings gezet waren die dag! Niet normaal! Wat een liefde!
Het is maar goed dat Linda al 11 jaar pierced en daardoor zo snel en secuur werkt, want het was wel stressen! Maar hey, goede stres. Dit is wat ze al een maand wilde doen! En dat in haar eigen mooie zaakje op de Schoolstraat 16! Piercen tussen haar plantjes. In haar element. Met vrienden en familie.

Liefde!

Onbeschrijfelijk hoeveel lieve mensen er op dag 1 al langs kwamen. Dank jullie wel! We zijn jullie zo dankbaar voor de liefde en het vertrouwen in ons gloednieuwe zaakje! En lieve vrienden en familie die ons gesteund hebben de afgelopen maand met klussen, koken, oppassen en klaagmuur zijn: DANK. JULLIE. WEL! We zijn jullie zo onwijs dankbaar en we zijn zo waanzinnig trots op onze winkel!
Zo leuk om alle cadeautjes ook van iedereen te zien staan op onze kastjes en hangen aan ons plafond. Zoveel plantjes, champagne, vaasjes en noem ga zo maar door. Dank jullie wel kanjers!
We konden ons toch geen betere vrienden of familie wensen!

Tot snel lieve mensen. We zijn 7 dagen per week geopend voor al jullie tattoo en piercing needs! Kijk gerust in ons portfolio om ons Tattoo werk te zien of ons Piercing werk en maak snel je afspraak!

Lieve groetjes!
The Tattoo Garden team!?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.