Stukje groen op de Schoolstraat 16 in Den Haag

Een plek waar iedereen welkom is in het hartje van Den Haag voor al je tattoos en piercings. Dat was het doel, en dat werd in april 2018 verwezenlijkt.

Na het oprichten en runnen van een andere shop vond Linda Berserik het tijd om verder te groeien. Samen met Jackie van der Zwan besloot ze haar liefde voor planten te combineren met hun liefde voor tattoos en piercings. Laagdrempelig, fris en licht was het doel. Alles wat toentertijd andere shops niet waren. En dat is zeker gelukt!

Waar het buiten de deur op de Grote Markt gezellig druk is, hangt er in The Tattoo Garden een sfeer die het beste te beschrijven is als een oase aan creativiteit en goede vibes. Een divers team aan resident artiesten en gast artiesten van over de hele wereld staan klaar om jouw idee tot leven te brengen.

Met haar 17 jaar aan ervaring is Linda Berserik zelf een ervaren piercer die de afgelopen jaren onvoorstelbaar veel mensen heeft mogen versieren. Deze kennis heeft ze doorgeven gegeven aan o. a Jackie, die naast mede-oprichter, nu ook een van de vaste piercers is. Maar ook al is Linda druk, ze vindt altijd een gaatje om je piercing te zetten. Dit is toch waar haar passie ligt, naast het ondernemen. Met haar kennis en kunnen heeft ze dan ook een flinke Instagram fanbase gecreëerd onder de naam @PiercingsbyLin.

En dat het ondernemen leeft bij The Tattoo Garden is zeker. Midden in de pandemie werd er besloten om een extra vestiging te openen. Tot op heden bestaat The Tattoo Garden uit 13 fantastische vaste artiesten, verschillende piercers en een divers team uit managers om alles in goede banen te leiden. Naast tatoeëren en piercen kun je bij ons ook terecht voor de mooiste sieraden, tofste kleding en unieke kunstwerken.

Wij kijken uit naar de toekomst en verwelkomen je graag in een van onze shops aan Schoolstraat 16 & 17.

.
Liefs,

The Tattoo Garden