GGD gekeurd

op korte termijn zonder wachtlijst een afspraak mogelijk

uitgebreid assortiment

Oldschooltattoo

Onze artiesten

Ontdek onderstaand het werk van onze artiesten.

https://www.instagram.com/israelcelli/
https://www.instagram.com/niorkz/
https://www.instagram.com/sooffosho/
https://www.instagram.com/anne_sally_tattoos/
https://www.instagram.com/gustavo_donofrio/

Plan een ontwerpsessie met de artiest

Bij The Tattoo Garden plan je gemakkelijk een afspraak om jouw tatoeage te ontwerpen met de artiest. 

Ontdek de tijdloze allure van oldschooltattoos bij The Tattoo Garden, waar vakmanschap en traditioneel meesterschap samenkomen. Onze bekwame old school tattoo artists beheersen de kunst van het creëren van levendige, iconische ontwerpen die de rijke geschiedenis van deze klassieke stijl weerspiegelen. Oldschooltattoos staan bekend om hun dikke zwarte contouren, felle kleuren en iconische symbolen zoals ankers, schedels en rozen. Bij The Tattoo Garden omarmen we de oude tradities van deze stijl en laten we onze artiesten hun creativiteit uiten met scherpe contrasten en schitterende kleuren. Of je nu verlangt naar een maritiem motief, een tijdloze pin-up of een traditionele kompasroos, onze old school tattoo artists zullen jouw visie omzetten in een krachtig en betekenisvol kunstwerk op je huid.

Ontdek de kunst van oldschooltattoos bij The Tattoo Garden en laat onze ervaren artiesten je begeleiden naar een unieke en authentieke tatoeage die de tand des tijds zal doorstaan. Bezoek onze studio en beleef de nostalgie van deze tijdloze stijl met onze getalenteerde old school tattoo artists, die met passie en precisie werken aan het realiseren van jouw perfecte oldschooltattoo.

Een Sailor tattoo laten zetten

Betreed de wereld van Sailor tattoos bij The Tattoo Garden, waar onze gepassioneerde Sailor tattoo artists de traditie van maritieme tatoeages hoog houden. Gespecialiseerd in het eeuwenoude ambacht van zeemansinkt, brengen onze kunstenaars een eerbetoon aan de rijke nautische erfenis. Of je nu gefascineerd bent door klassieke ankers, vurige zeemeeuwen of gedetailleerde scheepswielen, onze tattoo shop is de bestemming voor liefhebbers van authentieke Sailor tattoos.

Bij The Tattoo Garden vieren we de legacy van de legendarische Amerikaanse tattoo-artist Norman “Sailor Jerry” Collins, en onze Sailor tattoo artists laten hun vaardigheden spreken met prachtige interpretaties van deze iconische Flash Sailor Jerry ontwerpen. Elk detail is doordacht, van de kenmerkende felle kleuren tot de onmiskenbare contouren. Ontdek de tijdloze aantrekkingskracht van Flash Sailor Jerry en geef je huid een maritieme uitstraling die de tand des tijds zal doorstaan. Laat onze ervaren Sailor tattoo artists je begeleiden naar een stukje zeemansgeschiedenis dat persoonlijk en uniek is. Bezoek The Tattoo Garden en ontdek de unieke uitstraling van Sailor tattoos, waar ambacht, traditie en passie samenkomen op de huid.

Een tattoo geinspireerd door Sailor Moon

Laat je betoveren door de magie van de unieke stijl van Sailor Moon, geïnspireerd op de geliefde Japanse anime. Onze getalenteerde tattoo artists brengen de geliefde personages en iconische symbolen van Sailor Moon tot leven in prachtige tattoos met meesterlijke precisie. Of je nu kiest voor een sierlijke weergave van Sailor Moon zelf, de maanstaf, of andere kenmerkende elementen uit de serie, Sailor Moon tattoos vangen de magie van deze geliefde anime.

Bij The Tattoo Garden bieden we een ruimte waar liefhebbers van Sailor Moon hun passie kunnen omzetten in blijvende kunst op hun huid. Laat onze gepassioneerde artists je begeleiden naar een Sailor Moon tattoo die de essentie van deze geliefde serie vastlegt.

Een zwaluw tattoo laten zetten

Zwaluw tattoos vormen een tijdloze symboliek waar elegantie en betekenis samensmelten op de huid. De zwaluw staat symbool voor vrijheid, loyaliteit en een veilige terugkeer, en onze tattoo artists bij The Tattoo Garden geven deze traditionele betekenissen een eigentijdse flair. Of je nu kiest voor een minimalistische zwarte zwaluw tattoo, een kleurrijk ontwerp wilt of een stoere zwaluw tattoo voor een man laat zetten, onze kunstenaars brengen de diepgaande symboliek tot leven met verfijnde precisie.

Bij The Tattoo Garden begrijpen we de kracht van symboliek en bieden we een scala aan zwaluw tattoo-opties die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl. Of je nu de elegantie van een enkele zwarte zwaluw tattoo zoekt of een meer uitgebreid ontwerp met meerdere zwaluwen, onze artists zorgen voor een meesterwerk op jouw huid. Ontdek de tijdloze schoonheid van een zwaluw tattoo en laat onze bekwame artists je begeleiden naar een unieke expressie van vrijheid en symboliek. Bezoek onze studio en ervaar de kunst van een zwaluw tattoo met aandacht voor detail en betekenis die blijvend indruk maakt.

Vintage tattoo’s laten zetten

Met vintage tattoos brengen we een eerbetoon aan tijdloze esthetiek van het verleden. Onze getalenteerde artists zijn gespecialiseerd in het creëren van prachtige vintage tattoos die teruggrijpen naar de klassieke stijlen en iconen van vervlogen decennia. Of je nu droomt van een tattoo met de charme van old school ontwerpen of een retro vintage meesterwerk, onze artists verweven het verleden met het heden op een unieke manier. Ontdek de veelzijdigheid van vintage tattoos bij The Tattoo Garden, waar we putten uit een rijk palet van inspiratie, variërend van traditionele zeemansmotieven tot elegante bloemendesigns. Vintage tattoo-liefhebbers kunnen kiezen voor zwart-witcontrasten, verzadigde kleuren en gedetailleerde lijnwerken die deze tijdloze stijl weerspiegelen.

Bij The Tattoo Garden begrijpen we de aantrekkingskracht van vintage tattoos en bieden we een breed scala aan ontwerpen en mogelijkheden. Of je nu een liefhebber bent van tattoo retro vintage stijlen of op zoek bent naar een specifieke vintage geïnspireerde afbeelding, onze studio staat klaar om je te begeleiden naar een meesterwerk dat de rijke erfenis van vintage tattoos eer aandoet. Bezoek onze studio en omarm de tijdloze allure van vintage tattoos met onze ervaren artists die elke inktlijn doordrenken met een vleugje geschiedenis.

Klaar voor jouw oldschooltattoo?

Bij ons altijd:

  • Samen ontwerpen met de artiest
  • Gratis bijwerksessie binnen 2 maanden
  • Vakkundig personeel
  • Inclusieve en laagdrempelige omgeving
  • Echt lekkere koffie en thee